'Nu, de nieuwe vorm van het verleden' en 'Zintuigen'

Van 16 juni t/m 9 september vinden twee bijzondere tentoonstellingen plaats in ons museum:

output 73Lt0s'Nu, de nieuwe vorm van het verleden' is een tentoonstelling gebaseerd op internationale samenwerking tussen Drager Meurtant (assemblages, NL) en Petra Senn (fotografie, D) met als thema Recycling Art. Beide kunstenaars plaatsen de doorgemaakte tijd voorop in hun kunst en vragen aandacht voor een creatief hergebruik van materialen en objecten.

Drager Meurtant verwerkt schrootmaterialen en 'objet trouvés' tot assemblages, terwijl Petra Senn in haar foto’s zoekt naar verweerde materie en de vergankelijkheid van materialen. Elk kunstwerk draagt zo echo’s uit het verleden in zich.

'Zintuigen' is een parallelle expositie met abstracte schilderijen van Jeanine Keuchenius.

zintuigen 300