Slim zoeken

 

Meer ...

Het Liemers Museum ligt op circa 100 meter van station Zevenaar. Geopend van dinsdag tot en met zondag van 14.00 - 17.00 uur.

Kerkstraat 16, 6901 AB  Zevenaar
0316 581830

(tussen 17 juli t/m 22 augustus zijn wij het beste telefonisch bereikbaar tussen 14:00 tot 17:00 uur)

 

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten uit het vervolgonderwijs heeft het Liemers Museum steeds meer te bieden. Voor het vak Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV) kunnen leerlingen van het voortgezet onderwijs een bezoek brengen aan het Liemers Museum en met behulp van een vragenlijst de collectie van het museum bekijken. Na afloop krijgen leerlingen informatie mee om een verslag over het museumbezoek te maken voor hun dossier. Een bezoek aan het museum is gratis voor leerlingen tot en met 17 jaar. Er hoeven dus geen CKV bonnen ingeleverd te worden.

 

Profielwerkstuk
In het museum zijn veel zaken voorhanden die gebruikt kunnen worden bij het maken van een profielwerkstuk. Denk daarbij aan boeken en documenten in het documentatiecentrum of zelfs aan voorwerpen uit de collectie. Denk je er over om gebruik te maken van deze faciliteiten, neem dan telefonisch of per e-mail contact op.

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang het laatste nieuws over ons museum op Twitter!

 

twitterbutton.nl

 

twitterfacebookVVVInloggen medewerkers