Slim zoeken

 

Meer ...

Het Liemers Museum ligt op circa 100 meter van station Zevenaar en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 14.00 - 17.00 uur.

Kerkstraat 16,
6901 AB  Zevenaar
085-0409971
vvv

 

Een bezoek aan het Liemers Museum is vaak onderdeel van een programma dat wordt georganiseerd vanwege familiefeesten, straat- of buurtfeesten, personeelsuitjes, enzovoort. Groepen kunnen kiezen uit twee manieren van museumbezoek: een rondleiding of een speurtocht.

 

De rondleiding

Een rondleider loopt met een groep door het museum en vertelt over de vaste collecties en regionale historie. Ook de wisseltentoonstelling maakt veelal deel uit van de rondleiding. Het maximaal aantal personen per rondleider is 15.

 

De speurtocht

De groep wordt in subgroepjes van 3 tot 5 personen gedeeld. Ieder subgroepje ontvangt een vragenformulier. Al overleggend over de antwoorden loopt ieder subgroepje zelfstandig door de vaste collecties. Ook hier geldt dat er veelal vragen opgenomen zijn over de lopende wisseltentoonstelling.

 

Groepsgrootte en aanmelding

De minimale groepsgrootte is 15 personen en de maximale groepsgrootte is in overleg te bepalen. Een groepsbezoek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Groepsbezoek is ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden.

 

Reserveren is noodzakelijk, minimaal 2 weken voor de datum van het bezoek. Voor informatie en reserveren kunt u bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur (0316-581830). Bij het reserveren van een groepsbezoek kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de faciliteiten van onze koffiekamer.

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang het laatste nieuws over ons museum op Twitter!

 

twitterbutton.nl

 

twitterfacebookVVVInloggen medewerkers