Slim zoeken

 

Meer ...

Het Liemers Museum ligt op circa 100 meter van station Zevenaar en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 14.00 - 17.00 uur.

Kerkstraat 16,
6901 AB  Zevenaar
085-0409971
vvv

 

De Rabobank De Liemers heeft voor drie jaar een sponsorcontract afgesloten met het Liemers Museum / Gelders Schuttersmuseum. Onlangs werd het contract ondertekend.

 

Voor de Rabobank is sponsoring meer dan het verstrekken van geld. De heer Ummetum van de Rabobank De Liemers: ,,Wij creëren meerjarige partnerschappen niet alleen met culturele instellingen in de Liemers, maar ook met sport- en muziekverenigingen. Sponsoring is voor Rabo 03Rabobank De Liemers méér dan geld geven. Het is voor ons een manier om in verbinding te zijn met de lokale samenleving. Het is vanzelfsprekend dat wij de doelen van de Stichting Liemerse Musea willen ondersteunen. Het museum is typisch een instelling die uitermate belangrijk is voor de leefbaarheid in de Liemers. Dit museum moet absoluut behouden blijven."

 

Ruim 60 procent van de inwoners in De Liemers is klant van de Rabobank De Liemers. ,,En juist daarom willen wij met onze partnerschappen iets voor de inwoners terugdoen", luidt de overtuiging van de heer Ummetum.

Van links naar rechts: Joop de Leuw (voorzitter van de Stichting Liemerse Musea),
Jan Ummetum (Rabobank), Ad van Beersum (Liemerse Musea)

 

Blijf op de hoogte en ontvang het laatste nieuws over ons museum op Twitter!

 

twitterbutton.nl

 

twitterfacebookVVVInloggen medewerkers